* “De Woudbloem” Marine Service *

 Een vertrouwd adres om te bemiddelen in de verkoop van uw boot.

   

 Wat doen wij?

Wij zorgen ervoor dat uw boot zo goed mogelijk gepresenteerd wordt bij potentiële kopers. Dit doen wij door middel van regelmatig adverteren in de meest gelezen botenverkoopmagazines van Nederland. Ook op het internet zorgen wij ervoor dat uw boot goed gevonden kan worden.Op "marktplaats" en "boten.nl" brengen wij uw boot onder de aandacht. Natuurlijk komt uw boot met een uitebreide beschrijving en een mooie foto-presentatie op onze eigen web-site.

***********

  • Op alle opdrachten aan ons, op al onze offertes en op alle met ons gesloten overeenkomsten zijn de metaaluni-voorwaarden van toepassing.
  • Bij onze verkoopbemiddeling hanteren wij de contractueel gemaakte afspraken en voorwaarden die tussen de opdrachtgever en de bemiddelaar overeen gekomen en getekend zijn. Om onze voorwaarden te lezen, klikt u op de link VOORWAARDEN.
  • Wij hanteren een zeer redelijke courtage volgens onderstaand tabel, deze is een percentage van de verkoopprijs van de boot.

Verkoopprijs in euro's

< 100.000

100.000 - 200.000

200.00 - 300.000

> 300.000

 

Met een minimumtarief van € 2.500,00

Courtage (exclusief 21% btw)

5,0%

4,0%

3,5%

3,0%

 

 

  • Wanneer uw boot na een half jaar na ondertekening van het contract niet verkocht is, bent u ons geen kosten verschuldigd die betrekking hebben op het promoten van uw boot.
  • Wanneer uw boot tijdens de verkoopbemiddeling bij ons is gestald, bent u aan ons stallingkosten verschuldigd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven